понедељак, 27. јун 2022.

IPTV STREAM PLAYER UPUTSTVO

 


IPTV stream player je još jedna od novijih aplikacija,koja se pojavila početkom 2020 godine, a postala je globalno popularna  početkom 2022 godine, I  posebno dizajnirana za Android uredjaje, ali se može koristiti I na windows pc racunarima I Mac I IOS uredjajima, ipad, iphone,macbook.

Dobar izgled Menija, jednostavan  korisnički interfejs, privukao je veliki broj korisnika, a takodje I činjenica da je besplatna je imalo uticaja na povećanje broja korisnika ove aplikacije.

Na sledećem linku možete preuzeti aplikaciju I  posetiti officijelni web site IPTV STREAM player aplikacije.

Takodje aplikacija je postavljena I na oficijelni google play store na sledećem linku


Listu možete učitati na 2 standardna načina : xtream code (login with new user account) ili direktnim kopiranjem url adrese vaše m3u iptv liste  ( login with m3u url) . Od vašeg provajdera zatražite željeni format liste , takodje u ranijim postovima je detaljno objašnjeno kako se xtream code podaci lako "izvlače" iz  url-a m3u  liste.




Korisnički interfejs aplikacije  je dosta moderan,I veoma jednostavan.

Televizija, filmovi i serije su standardno odvojeni u posebne sekcije, kao I opcija “ CATCHUP”  tj.mogućnost vraćanja programa unazad, tzv.Replay opcija. 

                        

Jedna od fantastičnih opcija je  "master search" gde se baza tv kanala i filmova lako pretražuje,i imaju dobru preglednost.

 


Kreiranja liste omiljenih kanala, takozvana favorites opcija je veoma dobro koncipirana, dovoljno je kliknuti na ikonicu "srce" i kanal će se automatski naći u listi omiljenih.


Na nekim smart televizorima - konkretno na Sony i LG modelima, aplikacija posle instalacije će dobiti potpuno drugačiju ikonicu dok kod androida i windowsa neće biti promene.




Liste možete nabaviti preko mog bloga.

 

Kompletnu besplatnu test  listu u trajanju od 48h u m3u formatu možete preuzeti sa ovog linka  ! 

Нема коментара:

Постави коментар

SS IPTV - Aplikacija za gledanje IPTV-a na LG, SAMSUNG, PHILPS i ostalim smart modelima televizora!

                  Uputstvo za instalaciju                      SS IPTV aplikacije SS IPTV  aplikacija je  optimizovana za gledanje  IPTV kan...