четвртак, 30. јун 2022.

SMART ONE IPTV UPUTSTVO ZA INSTALACIJU !

                                                     

Smart One iptv aplikacija je relativno nova aplikacija koja se pojavila 2021 godine na Samsung i LG smart televizorima.


Poseduje vrlo jednostavan  i pregledan korisnički meni, nakon instalacije aplikacije koju ste prethodno pronašli na prodavnici -storu  na Vašem Smart Televizoru, kada se aplikacija otvori pojavljuje se u gornjem desnom uglu MAC adresa.


Ova MAC adresa vam je potrebna kako bi ste sami ubacili m3u listu koje ste dobili od nas, tj.od vašeg provajdera IPTV usluge.

Potrebno je da na računaru odete na sledeću web adresu i izaberete opciju  Add Your playlist „ From M3u Playlist URL“

Kada popunite sva polja ( Videti sliku)  na kraju kliknite na zeleno polje – taster „ Generate Smart Key „  i to je to Vaša lista je uspešno ubačena.



Samo sada izadjite I udjjite ponovo u aplikaciju I KLIK na RELOAD

Dok se ne pojave tv kanali  na plavo dugme channels u glavnom meniju. Osim  Live tv channels imate i opciju VOD, gledanje filmova i serija, Movies/series  i opciju „ CATCHUP „ tj.mogućnost gledanje tv programa unazad, Replay opcija, ukoliko vaša m3u lista podržava.

Aplikacija ima 14 dana free besplatan period, a posle je vrlo jeftina u odnosu na ostale apliakcije  jer  se jednokratno plaća  licenca  za godinu dana od samo 2,5 eura po uredjaju ili lifetime 12,5 eura ( videti sliku)



Plaćanje se može izvršiti putem paypalla ili platnom karticom.



Нема коментара:

Постави коментар

SS IPTV - Aplikacija za gledanje IPTV-a na LG, SAMSUNG, PHILPS i ostalim smart modelima televizora!

                  Uputstvo za instalaciju                      SS IPTV aplikacije SS IPTV  aplikacija je  optimizovana za gledanje  IPTV kan...